BLOG YAZMAYA NEDEN, NASIL, NİYE BAŞLADIM?

İnanın ben de bilmiyorum.

İlk blog yazıma böyle başlamış olmam da ayrı bir hoş tabi. Ama işte ilk blog yazım, ve doğruyu söylemem gerekirse nasıl başlamam, nasıl yazmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.

En büyük zevkleri yemek yemek, müzik dinlemek, uyumak, yeni deneyimler kazanmak ve yeni yerler keşfetmek olan, herkes gibi ama herkesten biraz daha farklı, çorap manyağı biriyim.

Evet, renkli çoraplara takıntım var.

Sanırım bu kısım hakkında daha ayrıntılı bir şeyler yazmalıyım.

Ama en en en büyük zevkim bu keşiflerimi etrafımdakilerle özellikle de yakın arkadaşlarımla paylaşmak, zorla onlara da sevdirmek.

Şaka. Zorlamıyorum onlar zaten seviyorlar.

Blogun çıkış noktası sanırım burası, konuşmayı, anlatmayı, paylaşmayı ve yazmayı seviyorum, biraz da aktif bir sosyal medya kullanıcısı olarak neden bundan geri kalayım diye düşünmüş olabilirim.

Yine de en büyük sebep Nilgün. Evet Nilgün sensin ama şımarma lütfen. Bir gün birden ‘Kübra sen bu anlattıklarını bloga yazsana’ dedi yok ben yapamam edemem derken Nihan da bi taraftan gazlamaya başladı. İkna oldum, ha açtım ha açacağım diye sürekli erteliyordum sonunda bir gün Nilgün pat diye açtı bu blogu, iyi de yaptı, bana kalsa senelerce ertelerdim. Ama artık buraya yazayım onun başını ütülemeyeyim diye de yapmış olabilir.

Öyle mi Nilgün?

Sevgili okur -eğer varsan- yorumların beni çok mutlu eder. Teşekkürler.

Ve son olarak, Nilgün de bi blogger onun da yazıları var ve okumak isterseniz şöyle buyrun. Çizgiler ve Harmoniler

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

One thought on “BLOG YAZMAYA NEDEN, NASIL, NİYE BAŞLADIM?

Leave a comment